SQARIM

Të nderuar vizitor ju njoftojmë se për shkak të aktiviteteve të shumta dhe të ngarkuara, organizimeve dhe pjesëmarrjeve në kuadrin e festimeve të 100 Vjetorit, publikimet e aktiviteteve do të kompletohen pas 28 Nëntorit.

Fotografitë apo videot nga aktivitetet si “Shpalosja e Flamurit në Deçiq”, “Dekorata “Nderi i Kombit” për Malësinë e Madhe”, “Festimi i 100 Vjetorit në Troja – Tuz” etj. do të publikohen mbas festës.