SHKA Koha nga Dinosha shënoi 100 Vjetorin e Pavarësisë (foto)

Me datën 25 Nëntor nën organizimin e SHKA Koha nga Dinosha u shënua 100 Vjetori i Pavarësisë së Shqipërisë. Me ketë rast në majën e malit Sllu i cili gjindet mbi Dinoshën e vjetër u ngrit flamuri kombëtar madhësia e të cilit është 3×2 m. Kësaj iniciativë iu bashkëngjiten edhe qytetarët e shumtë të Dinoshës dhe fshatrave për rreth.

SHKA KOHA

FOTOGRAFITË