Fondit Humanitar Malesia Organizon Mbremje Argetuese Per Rritje Fondesh

Nen moton: “Ne sherbim te vendlindjes sot dhe mot me gezim”, Fondi Humanitar “Malesia” organizon mbremje modeste por shume te pasur ne ushqim dhe pije, e jo me pak te pasur edhe nga argetimi i pergatitur nga artistet e melosit te komunitetit.

Mbremja mbahet ne Qendren “Nena Tereza” prane Kishes Katolike Shqiptare “Zoja e Shkodres” (361 West Hartsdale Avenue, Hartsdale, NY 10530) diten e shtune me 8 dhjetor ne 6 ora.

Hyrja dhe te gjitha te tjerat jane falas. Fondi Humanitar “Malesia” si perhere Ju mirepret dhe Ju deshiron mireardhje.