Anton Stanaj vritet në Sudan

Anton Stanaj nga Malësia, ndër biznesmenët më të mëdhenj në rajon, u vra sot në Sudan, njoftojnë mediet elektronike dhe të shkruara.

“Familja Stanaj dhe kompania Roksped me keqardhje të madhe dhe hidhërim të thellë njoftojnë opinionin se Anton Stanaj vdiq tragjikisht me 08.03.2013 në Sudan”, shkruan Vijesti.

Anton Stanaj ishte bashkëpronar i kompanisë Roksped, njërës ndër kompanitë më të mëdha në rajon.

Ngushëllime më të sinqerta familjes Stanaj për humbjen e njeriut Tuaj të dashur! /MALESIA.ORG/

foto: Vijesti