FDI: Urim me rastin e Ramazanit

Me rastin e muajit tẽ madhẽrishẽm tẽ Ramazanit, Forumi Demokratik pẽr Integrim, tẽ gjithẽ besimtarẽve shqiptarẽ tẽ fesẽ Islame u uron pẽrzemẽrsisht kẽtẽ muaj madhẽshtor tẽ Ramazanit duke ju uruar shẽndet tẽ plotẽ, fat, mbarẽsi dhe agjẽrim sa mẽ tẽ lehtẽ.
Dhasht Zoti qẽ kẽto ditẽ tẽ madhẽrishme tẽ jenẽ ditẽ tẽ mirẽkuptimit dhe mirẽbesimit, ditẽ bashkimit dhe afrimit me njẽri – tjetrin, toleranca ndẽrnjerẽzore dhe ndẽrfetare mbizotẽroftẽ pẽrherẽ ndẽr ne.
Gẽzuar kẽtẽ muaj tẽ madhẽrishẽm. Zoti ju dhashtẽ fat e lumturi, paqẽ e harmoni nẽ Familjet tuaja.

Forumi Demokratik pẽr Integrim