Komuniteti Shqiptar në Michigan, të përkrahet Kongresmeni Gary Peters

Në sallën e Kishës Katolike “Shën Pali” në Rochester Hills, të diel me 4 gusht 2013, nga ora 02:00pm-04:00pm, organizohet mbledhja fondesh për Kongresmenin Gary Peters.

Peters ka qenë dhe vazhdon të jetë një nga zërat më të fortë të çeshjtjes shqiptare në Capitoll Hill – Washington.

Ftohet komuniteti shqiptar që të ndihmojnë Peters në fushatën e tij për Senatin Amerikan.

Ftesa : Gary-Peters-Event-August-4-Rochester-Hills.pdf