Komisioni i ri i KU të Tuzit mbledhë informacione për studimin e ri të elaboratit

Nikollë Camaj: do vërtetojmë se mundemi vetëm

Të punësuarit në KU të Tuzit, kanë filluar punimin e elaboratit të ri që do të tregojnë nëse ata mund të mbijetojë si një komunë e pavarur.

Siç njofton e gazeta ‘’DAN’’ në studimin e ri do të përdorin punimet e studimet të mëhershme, por siç kanë deklaruar nga KU e Tuzit, asnjë të dhënë nga analizat e „Investment and Consulting” nuk do të përdoren për shkak se ato nuk janë të sakta.

Përndryshe, me këtë kompani KU e Tuzit ka ndërprerë kontratën për shkak se komisioni nuk ishte i kënaqur, ndërsa kompania në fjalë përmbushjen e kontratës do ta kërkojnë në gjykatë.

Siç ka deklaruar Nikollë Camaj, anëtar i komisionit të ri, studim i ri do të duhet të përfundojë javën e ardhshme. Kur të punësuarit të përfundojnë studimin komisioni do të mblidhet dhe do të diskutojë rreth të dhënave që do të gjenden në të.
“Siç mund të shihet nga deklaratat e tyre të DPS-it lokal, ata nuk shqetësohen shumë rreth studimit. Kjo është dëshmi se ata ishin në anën e drejtuarave të vet në mënyrë që të fitojnë në kohë dhe të justifikojnë shtyrjen e referendumit. Tani unë shpresoj se kjo do të përfundojë, dhe do të krijohen kushtet për mbajtjen e referendum dhe për të treguar gjendjen reale, e cila dëshmon se komuna e Tuzit ka kushte për vetë-mbajtje”, deklaroi Camaj.

Portali MALESIA.ORG zbulon emrat anëtarëve të komisionit të ri:

 1. Fadil Kajoshaj – kryetarë i Komisionit
 2. Frano Lulgjuraj – anëtarë
 3. Halil Dukoviq – anëtarë
 4. Smail Çunmulaj – anëtarë
 5. Enis Gjokaj – anëtarë
 6. Sabahudin Mustafiq – anëtarë
 7. Naser Krkanoviq – anëtarë
 8. Gjergj Camaj – anëtarë
 9. Nikollë Camaj – anëtarë
 10. Muhamed Gjokaj – anëtarë
 11. Ismet Gjokoviq – anëtarë
 12. Zelko Miliq – anëtarë
 13. Leonora Camaj – anëtarë