Partia Demokratike shënon dy vjetorin e themelimit

Me rastin e dy vjetorit të themelimit dhe festave të fundvitit, Partia Demokratike organizon koktej për simpatizuesit e saj.

“Të nderuar,
Partia Demokratike ka nderin dhe privilegjin t’ju ftoj në një koktej rasti që do të organizohet me rastin e dy vjetorit të themelimit dhe me rastin e festave te fundvitit fton gjithe simpatizuesit e saj.
Kokteji do të organizohet në ambientet e Hotel “Bellevue”, më datë 22 dhjetor 2013 (e diel), në ora 19:00.
Ju mirëpresim”

Partia Demokraike
Kryetari, Fatmir Gjeka