Anita Nikaj nga Malësia pjesë e serialit “O Sa Mirë” (Video)

o sa mire - anita nikajVajza nga Malësia Anita Nikaj është bërë pjesë e serialit të ri “O Sa Mirë”.

Seriali komik “O sa mirë” ka tematikë Bashkimin Kombëtarë ku dhe marrin pjesë artistë nga vende të ndryshme të trojeve shqiptare, si nga Tirana, Prishtina, Shkodra, Gjakova, Shkupi, Prizreni e tashmë duke filluar me episodin e 14-të pjesë e serialit është edhe vajza nga Malësia, Anita Nikaj.

Seriali është prodhim i Digitalb dhe transmetohet në platformën e sajë në kanalet Tplus dhe Tplus1. /MALESIA.ORG/

Anita Nikaj