Donacion Portalit MALESIA.ORG

portali-malesia-org-headline1Të nderuar lexues të portalit, ju njoftojmë se pranuam një donacion tjetër nga diaspora jonë në SHBA, dedikuar portalit MALESIA.ORG.

Ky është donacioni i dytë brenda një kohë të shkurtë i iniciuar nga z. Kolë Gjeka Junçaj me banim në Michigan (SHBA).

Donacioni ka shumën totale prej 3550 dollar amerikan.

Dokumenti origjinal me emrat e të gjithë donatorëve, i dorëzuar personalisht nga z. Junçaj, është bashkangjitur më poshtë.
Edhe një herë, falënderojmë të gjithë donatorët si dhe z. Junçaj të cilit edhe pse asnjëherë nuk i jemi drejtuar për ndihmë, ai ka iniciuar dhe ka organizuar mbledhjen e fondeve për portal. Një gjë e cila sigurisht kërkon kohë, shpenzime dhe përgjegjësi.
Donacioni do të përdoret për mbulimin e shpenzimeve, funksionimin si dhe përmirësimin e punës të cilën bëjmë.

Jemi shumë mirënjohës për ndihmën tuaj, aq më shumë ndaj kujdesit e mbështetjes morale që e dëshmuat gjatë më shumë se 13 vite që funksionon ky portal.

Nderime dhe respekt,
MALESIA.ORG

Lista e plotë e donatorëve:
lista e donatoreve 2013-14(kliko për ta zmadhuar)