Emisioni “Studio e Hapur” – TV Boin pjesa e dytë (e plotësuar)

studio e hapur boinMe datën 19/02/2014 në emisioni e TV Boin “Studio e Hapur”, tema ishte statusi i Komunës së Malësisë/Tuzit.

Në emision morën pjesë: Vasel Sinishtaj (Iniciativa Qytetare), Fadil Kajoshaj (UDSH), Nikë Gjeloshaj (ASH), Muhamed Gjokaj (Lista për Tuz), Nikollë Camaj (LdnëMZ) dhe juristi Ëngjëll Gojçaj.

Shikoni pjesën e dytë.

Mundësuar nga TV Boin.