Njoftim: New York, 103 vjetori i Kryengritjes së Malësisë

FestaeMalesiseFlyerPrint8.5x5.5Me rastin e 103 vjetorit të Kryengritjes së Malësisë, “Shoqata Dedë Gjon Luli” – New York, me datën 5 prill organizon mbrëmjen Festa e Malësisë. 

Do të ju argëtojnë: Jasmin Nikaj, Liria dhe Lindon Gjelaj.

Shiko fletushkën për më shumë informata:

FestaeMalesiseFlyerPrint8.5x5.5 (1)