SHKA “Dedë Gjon Luli”: Program artistik me 6 Prill – 103 vjetorit të Kryengritjes së Malësisë

shka-dedegjonluli-vlore2012Me 6 prill me rastin e 103 vjetorit të Kryengritjes së Malësisë, shoqata “Dedë Gjon Luli” organizon program artistik i cili mbahet në Bardhaj të Hotit me 6 prill në ora 15:30.

Në ora 10:00 do të bëhet vizitë në majën e Bratilës në Deçiq pastaj programi do të vazhdoj në Bardhaj. Programit do ti paparin promovimi i librit “Ashti i Kombit” me autor Azgan Haklaj . Mbas promovimit do të vazhdoj programi i shoqatës”Dedë Gjon Luli” dhe këngëtaret Gjon Frroku, Halit Gashi, Lekë Pecnikaj, Qerim Sylo etj.

Jeni të mirëseardhur.

Shoqata “Dedë Gjon Luli”