Organizohet takimi “Diaspora dhe Shqipëria Natyrale”

lista per shqypni natyraleDiten e Diel me 4 maj 2014 ne ora 18:00 mbas dite ne “The Imperial Hause” organizohet takimi “Diaspora dhe Shqiperia Natyrale”

Ne kete takim merr pjese Dok. Koço Danaj, hartuesi i Platformes se Shqiperise Natyrale, i cili do te mbaje nje referat rreth ideve themelore te kesaj platforme. Aktivitetin e pershendet Dok. Prof. Shenasi Rama nga NYU nga New-York dhe disa nga aktivistet e komunitetit Detroit.

Lidhja e Shqiperise Natyrale ne Detroit njofton te gjithe aktivistet e ceshtjes kombetare per nje pjesmarrje te lire ne kete eveniment me vlera atdhetare. Ajo vlerson si te domosdoshme e nderim, pjesmarrjen e institucioneve te kultit si kisha e Shen Palit, kisha Zonja Pajtore, Qendra Islamike, Teqeja Bektashiane, Mediat e komunitetit si Tv i Shqiptareve te Amerikes, Tv i komunitetit , revista dhe Tv “Albdreasms”, revista “Kuvendi” Qendra Ballkanike si dhe te gjitha shoqatat pa perjashtim “Malesia e Madhe” “Dukagjini” “Gjergj Fishta” “Lidhja e Intelektualeve” “Kosova” “Liga Shqiptaro_Amerikane” “Çameria” “Kastrati” “Mirdita” Dega e Vatres Mishigan Konsulli i Nderit, Shoqta e Studenteve “Rrenjet Shqiptare” etj.

Pjesmarrja e juaj na nderon!

Lidhja e Shqiperise Natyrale – Detroit