Studio e Hapur – Zgjedhjet Lokale 2014 (video)

studio e hapur boin - zgjedhjet lokale 2014Zgjedhje Lokale 2014 ishte tema e emisionit të TV Boin “Studio e Hapur”, e zhvilluar me 11 maj.

Në emision morën pjesë: Vasel Sinishtaj nga “Koalicioni Shqiptar” (Iniciativa Qytetare dhe Alternativa Shqiptare), Anda Zlaticanin-Dodani nga koalicioni “Imazhi Evropian i Tuzit” (SDP – Pozitivna), Kolë Lulgjuraj (SNP) dhe Nikollë Camaj (LdnëMZ).
Të ftuar ishin edhe përfaqësues të koalicionit “Për Tuzin Evropian – Milo Djukanovic” por siç njofton prezantuesja e TV Boin, ky koalicion i përbërë nga DPS, UDSH, Partia Boshnjake dhe Lista për Tuz, refuzuan ftesën.

Debatin mund ta shikoni më poshtë: