Njoftim: Dita ndërkombëtare e mbrojtjes së mjedisit – Ekspozita e fotografive “Bukuritë natyrore të Malësisë”

QKI Malesia TuzMe rastin e 5 qershorit – Ditës ndërkombëtare të mbrojtjes së mjedisit, në QKI “Malësia në Tuz, të enjten më 05. 06. 2014. me fillim në ora 20 do të organizohet ekspozita e fotografive të zgjedhura në fotokonkursin “Bukuritë natyrore të Malësisë”.

Për eksoziten në fjalë do të flasin Shtjefën Ivezaj, Zllatko Buliq dhe Musa Gjoka.

Organizatorë: QKI “Malësia” dhe Shoqata e peshkimit sportiv “Trofta”

Jeni të mirëseardhur!