Nga Malësia: “Shkupi është i Shqiptarëve, shkja nuk është i joti”

milesh ne perkrahje te protestave te shkupitNë shenjë përkrahjeje ndaj protestuesve shqiptarë në Shkup, sot një grup të rinj nga Malësia të stolisur me flamuj kombëtarë hapen një pankartë në të cilën shkruante “Shkupi është i Shqiptarëve, shkja nuk është i joti”.

Protesta në përkrahje të shqiptarëve të Iliridës janë paralajmëruar në Tiranë, Shkoder dhe Prishtinë. /MALESIA.ORG/