Njoftim: OJQ “LABEATËT” organizojnë ekspozitën e fotografive

13624_914931168524022_2875926449424793624_nKemi nderin të ju ftojmë në ekspozitën fotografike të parë të OJQ “LABEATËT”. Me temë “Monumentet e trashigimisë kulturore dhe historike të Malësisë”. Ekspozita do të mbahet ditën e shtunë më 23 gusht 2014 në ora 20 h, në QKI MALESIA në Tuz. Në vazhdim do të jetë kokteji. Realizimi i ekspozitës është mbështetur financiarisht nga Fondi për mbrojtjen dhe realizimin e të drejtave të Pakicave në Mal të Zi.
Jeni të mirëseardhur. Me respekt OJQ “LABEATËT”.