Serbi vs Shqipëri LIVE

tifozet_2052Ndeshja e Kombëtares tonë kundër Serbisë në Beograd, fillon në ora 20:45h.

Për ata të cilët nuk kanë mundësi ta shkojnë në TV, më poshtë do të postojmë disa lidhje ku mund të përcjellin ndeshje.

Djemve të kombëtares tonë urojmë sukses, të mbrojnë ngjyrat tona ashtu si i ka hije shqiptarit dhe të kthehen në Shqipëri kryelartë.

http://www.online-tv.ws/watch-live.php?channel=serbia-albania

http://www.atdhe.cc/soccer/stream-37b6b1-serbia-albania