Ansambli “Shqiponja” përsëri e shkëlqyeshme para publikut malësor

1796599_971138792903259_3875531722780514198_nMë 1 nëntor 2014 në QIK-Malësia, Ansambli “Shqiponja” mbajti koncertin Etno-Folklorik. Pjesa e parë filloi me një poezi kushtuar humanistit dhe mjekut të parë të Malësisë, të ndjerit dr Lukë Gjokaj.

Programin e përcolli një numër i madh shikuesish, të cilët me duartorkitje ndoqën manifestimin e organizuar nga Ansambli “Shqiponja”.

Përpos Ansamblit Shqiponja morën pjesë edhe musafirët nga Shqipëria, lahutari i njohur Jonuz Delaj, si dhe rapsodi i njohur Gjon Frroku.

Në fund të programit Ansambli “Shqiponja” shfaqi një pjesë teatrale të drames që i dedikohej historisë së të ndjerit Nikollë Dodë Smajlit Gjeloshaj.
 Albert Camaj
10790_10203268139852271_9072355084796072425_n
10998_10203267224029376_3731856578356952387_n 1380804_10203268138412235_727495251543226476_n 1796446_10203267217669217_6865553099857047060_n 1939774_10203268131132053_5187135065430435932_n 1979654_10203268163532863_621492893327482552_n 10314572_10203268118011725_9208405289982160933_n 10368274_10203267217109203_8231911091373190409_n 10382730_10203267213709118_6888725093795216599_n 10405527_10203268157892722_8115660610660641495_n 10429281_10203268151412560_123294666468688915_n 10456459_10203268154492637_4047408544353116213_n 10480183_10203267222309333_3467870583012206202_n 10523974_10203268144452386_411146451821104817_n 10603678_10203268126691942_3838792819545446136_n 10628183_10203268135052151_2146052907644270359_n 10646625_10203268141012300_762921561704688633_n 10731098_10203268150092527_2547801358696626104_n