Kuvendi i 6-të i Shoqatës “Malësia e Madhe”- Michigan

malesia_e_madhe_logo01Shoqata Atdhetare Malesia e Madhe lajmeron komunitetin e Detroit me rrethe, qe me daten 21 dhjetor 2014 do te mbaje kuvendin e rregullt ( 6-te) zgjedhore, ne lokalet e Kishes se Shen Palit, Rochester Hills me fillim ne ora tre pas dite.

Ftojme te gjithe antaret dhe donatoret dhe te gjithe te interesuarit me origjine nga trojet e Malesise se Madhe pa dallim ciles ane te kufirit apo besimit i takojne,te gjithe kane te drejt te zgjedhin dhe te zgjidhen .

Me kete raste do te zgjedhet bordi i ri drejtues prej 21 antaresh, me mandat dy vjecar.

Menyra me e mire per Ju te ndihmuare vendlinjen ,bashkohuni me ne .

Shoqata Atdhetare Malesia e Madhe-Detroit
Pashko Gjokaj -Kryetar
Detroit 12/01/2014