TV BOIN nga sot shikohet në krejt territorin e Malësisë

309355_109140622527044_2100506503_nQë sot TV Boin ka kaluar në freguencen 53 UHF. Në këtë freguenc shikushmeria e TV Boin është në gjithë territorin e Malesisë edhe në zonat e thella malore. Për të ndjekur programin e TV Boin duhet të përdorni një anten të thjeshtë të kthyer nga ana e Podgoricës dhe të kërkoni freguencën 53 automatic ose kërkim manual.