Kosova feston 7 vjetorin e Pavarësisë

pavaresia e kosoves

Portali MALESIA.ORG

Urime 7 vjetorin e Pavarësisë së Kosovës, ditë e madhe jo vetëm e shqiptarëve të Kosovës, por gjithë shqiptarëve kudo janë.

E gëzofshi lirinë e fituar me gjakun e dëshmorëve, Betimi i të cilëve u realizoftë deri në fund! 

————————————————————————————————————————————————-

KËSHILLI KOMBËTAR I SHQIPTARËVE NË MALIN E ZI

Ambasada e Republikës së Kosovës në Malin e Zi

Urime Ditën e Pavarësisë

E nderuara Presidente Jahjaga,
I nderuar Kryeministër Mustafa,

Në emër të Këshillit Kombëtar të Shqiptarëve në Malin e Zi dhe në emrin tim personal, pranoni urimet ma të sinqerta me rastin e 7 vjetorit të pavarësisë së Kosovës.

Kjo datë është e shënuar dhe e veçantë për të gjithë shqiptarët kudo që ndodhen, sepse shënoi një fillim të ri për popullin e Kosovës, pas një mundi dhe sakrifice të cilën e dhanë për vendin e vet, por të cilin e mirëpritëm edhe ne si shqiptarë.

Ne shqiptarët në Malin e Zi, vlerësojmë lart angazhimin Tuaj në zgjidhjen e problemeve me të cilat ballafaqohet sot shteti i ri i Kosovës, si dhe kontributin për forcimin e institucioneve të Republikës së Kosovës, në të mirë edhe të shqiptarëve në Malin e Zi.

Çdo arritje e shtetit të Kosovës, është sukses për të gjithë Shqiptarët kudo që ndodhen, duke përfshi edhe shqiptarët në Malin e Zi.

Urime !

Me respekt,
Genci Nimanbegu
Kryetar i Këshillit Kombëtarë të Shqiptarëve në Mal të Zi