E jashtëzakonshme, Erza Muqolli këndon shqip: Duaje vendin tënd kudo që të shkosh (VIDEO)

erza muqolliKëngëtarja nëntë vjeçare me origjinë nga Kosova, Erza Muqolli, më një zë të jashtëzakonshëm këndon këngë me motive kombëtare.

Ajo në garën më të madhe të talenteve në Francë (France’s Got Talent) mori vendin e tretë.

Klikoni në video dhe shikoni vet: