Program artistik për nder të 104 Vjetorit të Kryengritjes së Malësisë

IMG_0038Shoqata “Dedë Gjon Luli” me mbështetje  të Këshillit Kombëtar të Shqiptarëve dhe të diasporës, organizon program artistik për nderë të 104 Vjetorit të Kryengritjes së Malësisë.

Programi artistik do të mbahet më 0 6 prill 2015, me fillim në ora 20:00, në Restorant “Troja” në Tuz, ku do  të jetë një koktei modest për të pranishmit.

Përveç  Shoqerisë Kulturo Artistike “Dedë Gjon Luli” do t’ju argëtojnë këngëtari i mirnjëhur Ilir Shaqiri, Lindon Camaj si dhe Aktori i mirnjohur  shqiptar Mirush Kabashi, etj.
Hyrja gratis.