Nju Jork: Bashkim fondesh për objektin e funeralit të Malësisë

Lajmërojmë të gjithë të interesuarit se Shoqata “Malësia e Madhe” me veprim në New York, në bashkëpunim me komunitetin, do të organizojë një koktej fond-mbledhës për ndërtimin e funeralit në Malësi.

Të dielën më 19 prill 2015 prej 1:00pm-4:00pm

Royal Regency 165 Tuckahoe Road Yorkers, New York

Të pranishëm do të jenë edhe të deleguarit nga Malësia për grumbullimin e fondeve Gjeto Camaj, Zef Gjeloshaj dhe Gjekë Ulaj.

11006459_10205503276174960_3363086238517112147_n