Shkolla fillore “Boshko Strugar” njolloset përsëri

grafite ulqin 1Në muret e Shkollës fillore “Boshko strugar” në Ulqin dhe të disa shtëpive përreth, sot në mëngjes kanë gdhirë të shkruara me grafite me tematikë nacionaliste serbe.

Hetimin në vendngjarje e ka kryer policia  e Ulqinit.

Incident i ngjashëm ka ndodhur edhe muajin e kaluar, por vizatuesit e këtyre grafikëve nuk janë zbuluar. /MALESIA.ORG/

grafite ulqin 2