Lajmërim – Muzeu Etnografik i Malësisë shënon 13 vjetorin

Lajmërojmë të gjithë adhuruesit e trashëgimisë dhe kulturës shqiptare e më gjerë, se “Muzeu Etnografik i Malësisë”, shënon 13 vjetorin e hapjes së aktivitetit, me 1 Maj 2015 në QKI Malësia, në ora 18h, do të ju shoqëroj ansambli “Shqiponja”.

Muzeu Etnografik 13 vjetori