Donacion Portalit MALESIA.ORG

malesia_e_madhe_logo01Njoftim:

Para disa ditësh portali ynë MALESIA.ORG, ka pranuar një donacion nga Shoqata Malësia e Madhe nga Michigan-i – SHBA. Shuma e donacionit është 500 dollar amerikan. Kjo nuk është hera e parë që fituam përkrahje financiare nga shoqata në fjalë, prandaj dhe jemi shumë mirënjohës. Ju faleminderit! /MALESIA.ORG/

portali-malesia-org-headline