Urime Fitër Bajrami

xhamia-tuzMALESIA.ORG

Portali MALESIA.ORG uron gjithë shqiptarët e fesë islame gëzuar festen e Fitër Bajramit. Shëndeti, gëzimi, dashuria dhe harmonia mbizotërofshin gjithmonë në familjet tuaja.

Tek shqiptarët pa dallim feje, festat gjithmonë kanë shërbye në forcimin e harmonisë dhe afrimit me njëri-tjerin. Le ta ruajmë e kultivojmë këtë pasuri si pjesë e traditës tonë edhe për brezat që vijnë.

Me fat Fitër Bajrami!