Njoftim – Organizimi i festimit të 10-vjetorit të Maturës, viti shkollor 2004/2005

11717281_1015623775134660_1898784731_n

Disa ditë më parë u mblodh grupi iniciues i gjeneratës së maturantëve të vitit shkollor 2004/2005.

Përbërja e grupit iniciues:

1.Simon. Junçaj

2.Anton Dedvukaj

3. Mark Ujkaj

4. Marjan Junçaj

5.Mark Camaj

6.Albert Camaj

7. Edin Lulanaj

8.Anton Sinishtaj

Grupi ishte i mendimit që do të ishte mirë të festojmë 10 vjetorin e maturës të kësaj gjenerate. Po ashtu unanimisht u dakorduam që koha më e përshtatshme për organizimin e manifestimit do të ishte më 20 gusht. Festimi do të bëhet pranë restorantit “Barka e Nojes” me fillim në ora 21h.

Prandaj informojmë të gjithë të interesuarit nga kjo gjeneratë që të konfirmojnë pjesmarrjen e tyre më së largu deri më 10 gusht 2015.

IV-a Kujdestar: Prëlë Gjolaj

Kl.IV-b Kujdestar: Anton Lajçaj

Kl. IV-c. Kujdestar: Luigj Berishaj

Kl.IV-d Kujdestar: Anda Zlatiçanin

Kl.IV-e Ku jdestar: Ismeta Gjoka

Kl.IV-f Kujdestar: Vukica Mrdak ( e ndjerë)

Ju lutemi që të na kontaktoni nëpërmes adresave të mëposhtme:

IV-a Simon Junçaj tel: 069-665-616, Albert Camaj tel: 069-502-371

Kl.IV-b Anton Dedvukaj tel: 069-770-881, Edin Lulanaj tel: 069-745-907

Kl. IV-c dhe Kl. IV-d Marina Sinishtaj tel: 067-648-999

Kl.IV-e Mark Ujkaj, tel: 069-980-180,  Gjergj Gojçaj tel: 067-584-822

Kl.IV-f Monika Sinishtaj tel: 067/648-999