Qe çfarë i ndodhi personit që godiste bustin e Skenderbeut në Kaçanik (foto)

jeton verbaniMe Gjergj Kastriotin Skënderbeu, Heroin Kombëtar të shqiptarëve, nuk abuzohet lehtë sidoemos në trojet shqiptare.  

Jeton Vërbani  para një viti postoi një video tek godiste bustin e Skënderbeut është rrahur keq.

Ata që përdhosën bustin e Skënderbeut në Kaçanik janë anëtarë të shoqatës “Rinia Islam- Kaçanik”, një shoqatë e dalë nga shoqata tjetër “Parimi”, e që për drejtor (emir në organizimin e tyre) e ka xhihadistin Lavdrim Muhaxheri e për zëvendës-emri Ilir Berishën, i arrestuar javën që shkoi për terrorizëm.

Arben Berisha e Jeton Vërbani i nga Kaçaniku hodhën një video në youtube. Arbeni shihej teksa godiste bustin e Skënderbeut në Kaçanik, kurse jetoni “kameramani” i tij.

Arben Berisha e Jeton Vërbani i takojnë shoqatës “Rinia Islam- Kaçanik”, që për drejtor (emir në organizimin e tyre) e ka xhihadistin Lavdrim Muhaxheri e për zëvendës-emri Ilir Berishën, i arrestuar javën që shkoi për terrorizëm, bashkë dhe me tre persona të tjerë. /BW/MALESIA.ORG/

jeton verbani 2