Familja Berishaj ndanë 12 bursa studentore

studentetFamilja e Martin Nikollës Berishaj, respektivisht vëllezerit Zefi dhe Frani nga Detroiti, kanë vendosur që, në bashkpunim me Shoqatën Malësia e Madhe nga NY, të ndihmojnë 12 student Shqiptar për vitin akademik 2015/2016, me nga 500 $.

Lista e studentëve të perzgjedhur nga familja Berishaj:

1. Lindita Maliq Çunmulaj
2. Suzana Prelë Ivezaj
3. Mirash Doda Dukaj
4. Viktor Gjon Vulaj
5. Robert Kolë Lekoçaj
6. Mark Kolë Lulgjuraj
7. Selma Safedin Krniq
8. Violeta Vasel Gjokaj
9. Gjokë Zef Camaj
10. Kristjan Rrok Ivezaj
11. Shpresa Nua Gjelaj dhe
12. Irena Pjeter Memçaj

Lajmrohen studentët nga kjo listë se ndarja e bursave do të bëhet ditën e diellë, më 07.02.2016, në orën 11, në sallën e Kuvendit të komunës së Tuzit.

Ju dëshirojmë susksese gjatë studimeve dhe në jetën e përditshme!

Me rrespekt,
Për familjen e Martin Nikollës Berishaj, vëllëzrit Zefi dhe Frani