Programi për fëmijë “Vitaminat” në QKI Malësia

QKI-Malesia-TuzQëndra social-kulturore “Edukojmë me art” nga Tirana do të shfaq programin për fëmijë “Vitaminat” në koreografin e Fatjon Sulstarova, kurse në dramatizimin dhe regjinë e Alma Hoti Mema.
Interpretojnë: Englantina Tuka, Xhulijano Brisku, Enea Memo, Ester Alushi, Erta Kryemadhi dhe Alesia Rushi.

Programi do të shfaqet në QKI “Malësia” në Tuz, të premten me 04.03.2016, me fillim në ora 13.00.

posteri_i_shfaqjes_Vitaminat