Zgjedhja e Këshillit Drejtues të Shoqatës Malësia e Madhe NY më 6 mars

shoqata-malesia-e-madhe-new-yorkNjoftim për opinion nga shoqata Malësi e Madhe, New York

Njoftojmë të gjithë anëtaret e rregullt të Shoqatës Malësi e Madhe me seli në New York se këtë të Diele me datën 6 Mars 2016 duke filluar në ora 2 mas dite shoqata e jonë mban mbledhjen e përgjithshme me anëtarësinë e rregullt të shoqatës me rend dite, Zgjedhja e Këshillit Drejtues të Shoqatës Malësi e Madhe , NY.

Janë të ftuar të marrin pjesë të gjithë anëtaret por edhe të gjithë bashkëvendësit tonë që dëshirojnë të anëtarësohen në shoqatën e tyre Malësi e Madhe , NY dhe kështu të bëhen pjesë e rrugëtimit të përbashkët të shoqatës se tyre duke aderuar me anëtarësimi e rregull në familjen e Madhe të malësoreve në SHBA.

Takimi mbahet në Royal Regency, 165 Tuckahoe Rd., Yonkers, NY 10710.

Ju mirëpresim Shoqata Malësi e Madhe New York