Tre vite veprimtari të pasur të Labeatëve

labeatetOJQ Labeatët kanë vetëm tre vite që kur janë themeluar në Tuz të Malësisë, por kanë një veprimtari mjaft të pasur. Gjatë kësaj kohë, ata kanë zhvilluar më shumë se 100 ekspedita dhe e gjithë kjo për njohjen, hulumtimin, kultivimin dhe promovimin e trashëgimisë sonë natyrore, gjeografike dhe kulturore historike.
Ata mbajnë emrin e fisit Ilir, Labeatët të cilët jetuan në të njëjtën hapësirë gjeografike ku edhe ne sot vazhdojmë.

Më poshtë mund të shikoni një material ku përmes fotografisë tregohet puna e tyre tre vjeçare. /MALESIA.ORG/