Nisën punimet në rrugën e Trieshit

rruga ne trieshPasi dje u nënshkrua marrëveshja për punimet në rrugën e Trieshit, sot në punishte doli edhe makineria e duhur dhe kanë nisur punimet.

Financues të këtij projekti janë veprimtarët nga diaspora.

Kolë Cacaj dje nënshkroi kontratën me firmën Piros e gjithashtu u morën edhe lejet e duhura nga ministritë përkatëse.

Fillimisht do punohet në shpërthimin e shkëmbinjve dhe zgjerimin e rrugës e pastaj do kalohet në fazën e shtrimit të saj për të mbetur në fund edhe asfaltimi. Rruga ekzistuese do të zgjerohet edhe për 3 metra tjera.

Donatori kryesorë i projektit është veprimtari Kolë Cacaj. /MALESIA.ORG/