Paraqitja programit të QKI „Malësia“ në Tuz për muajin prill

QKI MalesiaE prëmte, 1. prill ora 19:00
Festivali “Star Fest”

Në organizimin e OJQ “Skena artistike” nga Ulqini

E diel, 3.prill ora 19:00
Koncert i SHKA “Shqiponja”

Ë hënë, 4. prill ora 13:00
Teatri i Podgoricës skena për fëmijë

Shfaqja “Lojë me kuklla”

E mërkurë dhe ënjte, 6-7. prill ora 19:00
Premiera e filmit “Dasma malësore”, SHKA Dedë Gjon Luli

Ë martë 19, prill 2016 ora 19:00
Homazh për Bato Dukaj

E premte, 22. prill ora 11:00
Dita e planetës së Tokës

“Thesari kulturor i pishinës të lumit Cem nëpër shekuj”

Ë shtunë, 23. prill ora 20:00
Dita Botërore e librit

QKI “Malësia” në bashkëpunim me Bibliotekën popullore “Radosav Lumoviq” dhe OJQ “Instituti për zhvillimin e kulturës” organizojnë mbrëmje letrare: „Libri, udhërrëfyes në jetë“

E premte, 29. Prill ora 20:00
Kencerti i SHKA “Rapsha”