Lule Bojaj, “Gjuha Shqype” (Video)

Lule Bojaj Star FestInterpretim i shkëlqyeshëm i pjesëmarrëses të “Star Festit”, talentes së re, Lule Bojaj.

Ky është edicioni i dytë i “Star Festit” i cili këtë vit po zhvillohet në Ulqin dhe Tuz.

Shikoni interpretimin Lules, “Gjuha Shqype” nga Gjergj Fishta.

Lule Bojaj Star Fest