Ferhat Dinosha kandidat për ambasador në Kosovë

Ferhat DinoshaIsh lideri i Unionit Demokratik të Shqiptarëve dhe sh-Ministri për të Drejtat e Njeriut dhe Pakicave në qeverinë malazeze, Ferhat Dinosha, është kandidat për ambasador të Malit të Zi në Kosovë, mëson portali Analitika.

Dinosha, i cili aktualisht është ambasador i Malit të Zi në Shqipëri, pozitën e ardhshme pritët ta marrin në vjeshtë.

Burime të portalit Analitika thonë se emërimi i Dinoshës në detyrë të re është i sigurt, por nga praktika emërimet nuk publikohen paraprakisht. /MALESIA.ORG/