Festohet në Tuz 1 Qershori Dita Ndërkombëtare e Fëmijëve dhe Festa e Abetares (FOTO + VIDEO)

IMG_1598
Tuz, Malësi (01.06.2016) – Me rastin e 1 Qershorit Ditës Ndërkombëtare të Fëmijëve dhe Festës së Abetares në QKI “Malësia”, në Tuz u mbajt manifestim argëtues për fëmijët.

Aktiviteti u zhvillua nën organizimin e Aktivit të klasave të dyta të Shkollës fillore “Mahmut Lekiq” në Tuz dhe paraleleve të shpërndara në Sukruq, Vuksanlekaj dhe Milesh, nën udhëheqjen e mësuesve: Luigj Dukaj, Leze Gojçaj, Shtjefën Gjonaj, Afrodita Gojçaj, Samira Gjokaj dhe edukatores Kristina Dedvukaj.

Shtëpia e Kulturës “Malësia” ishte e dekoruar shumë bukur dhe e mbushur përplot me fëmijë të cilët me padurim prisnin fillimin e manifestimit, ndërsa fëmijët e udhëhiqnin programin dhe ishin po ata të cilët e bënin programin me pikat e përgatitura nga vet ata.

Ishte një manifestim i mrekullueshëm, ku e gjithë vëmendja u kushtohej fëmijëve, duke filluar nga kënga, recitimi, gjëzezëza e lojëra të tjera.

Kjo datë e rëndësishme në Tuz shënohet që disa vite me radhë, por për here të dytë në nivel të të gjithë paraleleve duke përfshirë edhe paralelet e shpërndara.

Ky manifestim u mbështet financiarisht nga udhëheqësia e shkollës, QKI “Malësia”, prindërit dhe nga mësimdhënësit e aktivit të klasave të dyta. /MALESIA.ORG/

IMG_1638

IMG_1595IMG_1604IMG_1616IMG_1601IMG_1633IMG_1620IMG_1621IMG_1625IMG_1629IMG_1632IMG_1642IMG_1644IMG_1613IMG_1612

IMG_1647IMG_1653IMG_1650