Kënga e re e Malësorit (video)

Kënga më e re e Malësorit e titulluar “Pse”

Kënga është baladë popullore.

Është shkruar dhe kompozuar nga Ilir Berani, orkestruar nga Miti Geci, ndërsa video klipin e ka realizuar video produksioni “EMF creative” nga Prishtina.

Malesori - PSE