Universiteti i Prishtinës shpall konkursin për pranimin e studentëve 216/2017

UPKëshilli Kombëtar i Shqiptarëve njofton të gjithë të interesuarit se Universiteti “Hasan Prishtina” në Kosovë, ka shpallur konkursin për pranimin e studentëve në vitin akademik 216/2017.

Për detaje në lidhje me numrin e studentëve që pranohen dhe drejtimet përkatëse, mund të informoheni duke shfletuar dokumentin e mëposhtëm.

KLIKO KËTU!