SH.K.A “RAPSHA” organizoi Logun tradicional me rastin e festës së Shën Gjonit në Vitojë

14089168_1731855560411978_6566341845438303371_n

Më 29 Gusht 2016 ashtu si edhe viteve tjera edhe këti viti SHKA “Rapsha” organizoi Logun tashmë tradicional në Vitojë me rastin e festës së Shën Gjonit.

Edhe këtë vit, morën pjesë Këngëtare dhe figura të rëndësishme politike, kulturore e kombëtare, nga shumë treva shqipëtare, si dhe mërgimtarë të shumtë nga SHBA dhe Evropa, numri i të cilëve vlerësohet të ketë qenë mbi 3 mijë vetë.

Përveç peizazhet të bukura natyrore që ofron kjo trevë, të pranishmit i argëtuan yjet e këngës shqiptare, Vida Kunora dhe Anjeza Ndoj-Gjonaj, ku me festim, vallezim dhe këndim vazhduan deri në orët e vona të mbrëmjes.
/Albert Camaj/

14088428_1731855537078647_2383705428907785166_n 14183677_1731855580411976_4427391947506381365_n