Orë përkujtimore për Gjelosh Gjokajn në Tuz

gjelosha-gjokajShoqata Illyricum nga Tuzi, në bashkëpunim me SHKA-të nga Malësia: Rapsha, Liria, Dedë Gjon Luli, Koha, Besa, Ansambli Shqiponja dhe me mbështetje të QKI “Malësia” Tuz organizojnë orë përkujtimore me rastin e vdekjes së piktorit shqiptar me famë botërorë Gjelosh Gjokajt.

Ora përkujtimore do të mbahet të shtunën, më 01.10.2016 me filli në ora 09:00 në QKI Malësia në Tuz.