Ceremonia e varrimit të piktorit dhe akademikut Gjelosh Gjokaj (video)

ceremonia-e-varrimit-te-gjelosh-gjokajtNë Milesh të Malësisë, u krye dje ceremonia e varrimit të piktorit dhe akademikut të njohur Gjelosh Gjokaj, ku morën pjesë qytetarë nga i gjithë rajoni.

Ndërkohë, në Qendrën e Kulturës në Tuz u mbajt një takim përkujtimor me rastin e vdekjes së Gjelosh Gjokajt, ku të pranishmit folën për jetën dhe veprën e tij. /Zeri i Amerikes/