Zgjedhjet: Mbushen gropat me asfalt

Në rrugët e ndryshme të Malësisë, këto ditë nisën mbushjet e gropave me asfalt.

Pikërisht në rrugën Vrane – Sukruq e cila për vite të tera ishte e shoshitur nga gropat, tashmë vetëm disa ditë para zgjedhjeve parlamentare punëtorët komunal po i mbushin këto gropa me asfalt.

Shumë nga banorët këto punime i vlerësojnë si afat-shkurte dhe si pjesë e fushatës zgjedhore! /MALESIA.ORG/

img_4003 img_4027
img_4059 img_4060