Nika: Liderët shqiptarë pas humbjes të japin dorëheqje

lideret-politik-shqiptar-ne-mzIsh deputeti i LDnëMZ-së Muhamet Nika shkruan se pas gjithë kësaj që ndodhi në zgjedhjet parlamentare, liderët e partive shqiptare do duhet të skuqeshin dhe të japin dorëheqje.

Llogaria e shqiptarëve në këto zgjedhje  ishte katastrofë …, se pse  po shihet që  çdo njëra  nga tri listat shqiptare  , i çuan  “ prej  mendjes së  madhe..” më të paktën nga 1500 vota”të djegura “–partive  qytetare   serbo çetnike  edhe pse ishin mirë të informuara për këtë që ndodhi  NGA PËRVOJA E  KALUAR.
Vetëm  koalicioni i partive , …. ME NJË QËLLIM, i  çoi diku 3500 vota  te ndonjë çetnik që nuk fitonte pa ne (këto vota) …?! E  na del se mbi  5 mijë shqiptarë paskan votuar serbomalazezët…?!
Nga ana e tjetër  del që të jetë shkrirë   komplet  elektorati i Udsh-së…, ose  gjysma e Forcës- që edhe kjo ka  tepër mundësi..?!!  Tërë kjo  që ndodhi  do të duhej t’i bënte të skuqeshin si liderë dhe në të mirë të partive që drejtojnë  të gjithë  tok…,  të japin dorëheqje  si zoti Pajeviq”, shkruan Muhamet Nika. /MALESIA.ORG/