Publikohet“Lejla” nga Elvana Gjata, Capital T dhe 2PO2 (video)

elvana-gjataTashmë edhe zyrtarisht treshja Elvana Gjata, Capital T dhe 2PO2 lansojnë projektin e shumë përfolur “Lejla”.

Javë më parë kishin filluar edhe postimet e para nëpër rrjete sociale që kishin për qëllim promovimin e projektit në fjalë.

Three Dots është marrë me krijimin e muzikës së këngës ndërsa për videoklipin është përkujdesur MAX Production.