Gjykata kushtetuese: Koalicioni “Me një qëllim” dorëzojë ankesën

koalicioni-shqiptar-me-nje-qellim-1Koalicioni shqiptar „Me një qëllim“ (PD-IQ-LDMZ-Perspektiva) dorëzojë ankesën në Gjykatën kushtetues të Malit të Zi, shkruan UL-info.

Me këtë akt kërkohet përsëritja e zgjedhjeve në katër vendvotime në Ulqin dhe po aq në Malësi.

Këto kërkesa më herët i ka refuzuar Komisioni shtetëror zgjedhor.

Pritet që Gjykata kushtetuese këtë javë të vendos për ankesat. /MALESIA.ORG/